Program - pezinský Permoník 2014

Júl 2014 / Prečítané 531 krát

PROGRAM – PEZINSKÝ PERMONÍK 2014

Piatok 8. 8. 2014

Spoločenská sála
8.00 - 12.00 h prezentácia a inštalácia výstavných expozícií
12.00 h začiatok Pezinského Permoníka
19.00 h ukončenie PP

Foyer PKC
17.00 h Slávnostné otvorenie PP a vernisáže
l Zlaté slzy Afriky – Milan Grell (výstava fotografií)
l Tajomstvo banského kladivka – Milan Gargulák
l Zlato Slovenska – Peter Tuček
l Permonícka Venuša (z archívu výskumu z novoobjavenej osady) – Jana Kohoutová, Jirko Vitáloš, Zdeněk Farkaš
l 3. ročník Permoník očami detí - súťažné práce z PP 2012/2013

Priestor pred PKC
17.30 - 18.30 h RAGE AGAINST THE MACHINE guerilla tribute band
19.00 - 20.00 h BATATIMBA
20.30 - 21.30 h MEDIAL BANANA
22.00 - 23.00 h BLOOM



Sobota 9. 8. 2014

Spoločenská sála – PP 8.00 - 19.00 h

Priestor pred PKC
11.00 - 18.00 h 14. ročník Pouličného ryžovanie zlata
8.00 - 15.00 h Sprievodné podujatie PP - Pezinský kotel (súťaž vo varení guláša, Potočná ul.: Klub podnikateľov Pezinka)
19.00 - 22.00 h Mestská opekačka
12.00 - 14.00 h RESET
14.00 - 16.00 h BABYLON
16.00 - 17.00 h STARÉ TIENE
17.30 - 18.30 h PINK FLOYD REVIVAL
19.00 - 20.00 h FRESH OUT OF THE BUS
20.30 - 21.30 h CHIKI LIKI TUA
21.30 - 22.00 h Magické obrazy Permoníkov – prekvapenie večera
22.00 - 23.00 h ROMANIKA

 


Nedeľa 10. 8. 2014

Spoločenská sála – PP 10.00 - 18.00 h

Priestor pred PKC
11.00 – 15.00 h III. ročník detskej súťaže v kreslení a maľovaní najkrajšieho Permoníka. Podujatie konané pod záštitou Primátora mesta Pezinok
11. 00 - 17.00 h Pouličné ryžovanie zlata na Slovensku
13.00 - 14.00 h Bábkové divadielko Agape - „Dobrodružstvo kapitána Kotvičku“
15.00 - 15.30 h Vyhlásenie výsledkov súťaže v maľovaní a kreslení
17.00 h Spomienkové stretnutie pri príležitosti dňa „Bielych ruží“ (pri banskom vozíku pri Bille)
organizuje Malokarpatský banícka spolok
14.00 – 15.00 h OBSTRLÉZE
15.30 – 16.30 h SAMORAST
17.00 – 18.00 h ARION
18.00 h ukončenie PP


Ohodnoťte článok: